Hacettepe Üniversitesi - İngiliz Dilbilimi Bölümü
İngiliz Dilbilimi Bölümü
Hacettepe Üniversitesi Edebiyat Fakültesi İngiliz Dilbilimi Bölümü ağ sayfasına hoş geldiniz!
Türkiye'nin ilk dilbilim bölümü
1972'de kurulan bölümümüz, Türkiye'nin ilk dilbilim bölümü olma özelliğiyle ülkemizde dilbilimin bir sosyal bilim alanı olarak tanınmasına önemli katkılar sağlamıştır.
2021 – 2022 Eğitim – Öğretim Yılı Güz Döneminden itibaren Yandal Programına kayıt yaptıracak öğrencilerin dikkatine!

2021 – 2022 Eğitim – Öğretim Yılı Güz Döneminden itibaren yandal programına kayıt yaptıracak olan öğrencilerin işlemlerinde dikkate alınacak olan yandal programı yönergesine aşağıdaki linkten ulaşılabilir.  Bölümümüz yandal programına yukarıda adı geçen tarih öncesinde kayıt yaptırmış ve halen programımıza devam eden öğrencilerin işlemlerinde dikkate alınacak olan yandal programı yönergesi de aşağıda sunulmaktadır.

2021 – 2022 Eğitim – Öğretim Yılı Güz Döneminden itibaren geçerli olan yandal programı yönergesi

2021 – 2022 Eğitim – Öğretim Yılı Güz Döneminden itibaren yürürlüğe giren Üniversitemiz yandal programı yönergesi

2021 – 2022 Eğitim – Öğretim Yılı Güz Dönemini öncesinde yandal programına kayıtlı olan öğrenciler için geçerli olan yandal programı yönergesi