2019-2020 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni

Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de aylardır COVID-19 salgınının etkisini artarak görmekteyiz. Bu nedenle Üniversitemiz Senatosu tarafından yapılan detaylı değerlendirmeler sonucunda; mezunlarımızın çok büyük bir kısmının il dışında bulunuyor olması, yüz yüze yapılacak bir mezuniyet törenine katılmak üzere mezunlarımızın Ankara’ya seyahat etmek zorunda kalacak olması, bu durumun yaratacağı külfet ve hastalık kapma riski düşünülerek, ulusal ve uluslararası arenada birçok üniversitede olduğu gibi 2019-2020 akademik yılı mezuniyet törenlerinin uzaktan erişimle yapılması yönünde karar alınmıştır. Bizler, İngiliz Dilbilimi Bölümü olarak, mezuniyet törenimizin Üniversitemize yakışır bir şekilde yapılması için ayrıntılı planlamayı ve çalışmayı yaptık ve mezunlarımız için aşağıda yer alan mezuniyet törenini hazırladık.

Uzun bir eğitim serüveninin en önemli diplomasını almaya hak kazanan mezunlarımızı İngiliz Dilbilimi Bölümü olarak kutluyoruz. Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Cahit Güran’ın da belirttiği gibi pandemi koşulları ortadan kalktığında yapılacak mezuniyet töreninde sizlerle mezuniyet coşkunuzu paylaşmayı diliyoruz.

Hacettepe Üniversitesi İngiliz Dilbilimi Bölümü
06800 Beytepe Ankara